Az asztali vízszűrő a kezdők álma, mivel számos előnnyel rendelkezik

A vízszűrő kancsó mit szűr ki?

A vízszűrő kancsó mit szűr ki?

Csak egy elhatározás és máris teljesülhet a fogadalom 2019. januárjában. A fogadalom lényege, hogy odafigyelünk arra, hogyan bánunk magunkkal, a környezetünkkel. Ehhez első lépésként, az egészséges életmód követői leszünk, növeljük a napi folyadékbevitel mennyiségét. Igen, de nem mindegy mivel.

A fogadalom másik része, hogy figyelünk a környezetünkre. Ezt bizony nem tudjuk megtenni, ha az egészség jegyében palackozott ásványvizet fogunk inni, majd a kiürült PET palackot kidobjuk a szemetesbe. Hogyan fogjunk neki, mit vásároljunk meg a kezdeti, egyszerű lépésben és hogyan fogyasszunk egészséges, finom ízű vizet, melléktermék nélkül? Erre a kérdésre mai cikkünkben adunk választ szakértői csapatunk segítségével, akik elmondják, mit szűr ki a vízszűrő kancsó?

 

Hogyan fogjunk hozzá?

Olyan könnyű a jó víztisztító kiválasztása a webshopunkban, hogy rögtön a legegyszerűbbel kezdjük. Mi legyen a célunk? A célunk az legyen, hogy új szokást vegyünk fel, mégpedig, hogy egészséges életmódra térünk át, amihez egészséges ivóvizet fogyasztunk nap mint nap, a megfelelő mennyiségben. Hogyan tudjuk meg, hogy kell egészséges ivóvízhez jutni? Felkeresünk olyan weboldalt, ahol szakértők válaszolnak a feltett kérdéseinkre, vagy a korábbi fogyasztók kérdéseire már válaszoltak írásban (blog). Nem helyes úton jár az, aki a boltba besétálva leemeli a polcról a legszebb csomagolású, vagy legelőnyösebb összetevőjű ásványvizes palackot!

Számtalan verzió létezik arra, hogyan juthatunk legegyszerűbben egészséges ivóvízhez. Ha csak próbát szeretnénk tenni vele, merre induljunk? Ekkor kínálatunkból a legegyszerűbben kezelhető víztisztítót érdemes választani. Ez a termék a vízszűrő kancsó.

 

Vízszűrés otthon, egyszerűen

A klasszikus vízszűrő kancsók a hagyományos csapvíz keménységét lágyítják a vízszűrő betétjüknek köszönhetően, valamint egyes típusok még kiszűrhetik a nehézfém szennyeződést is, miközben egy kellemes ízű ivóvizet állítanak elő. De mi tudunk több, sokkal jobb megoldást, ha már a vízszűrő kancsók előnyeit ecsetelgetjük.

 

Ha víztisztításról van szó, az asztali vízszűrő a kezdők álma, mivel számos előnnyel rendelkezik. Közvetlenül felszerelhető a konyhai csapra, sőt, egyszerűsége és nagyszerűsége lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tartó utazásra is magunkkal vigyük. Ezzel biztosíthatjuk magunknak a friss és egészséges ivóvizet egy idegen országban, mivel a készülék szénszűrője a szennyeződéseket és a klórt is kiszűri a csapvízből. Egyszerűsége nem csak használatában rejlik, hanem a karbantartásában is, mivel a szűrő cseréjét bárki elvégezheti, nem igényel semmilyen komoly ismeretet. Sokan félnek attól, hogy a szűrőcsere kapcsán visszafertőzés következik be, azonban az asztali vízszűrő új generációs szériájával ez nem fordulhat elő.

 

Az előbb bemutatott vízszűrőn felül van egy olyan típus, amelyet már gyógyászati célokra is használhatunk, mert az ezzel a készülékkel előállított víz bizonyított az egészség megőrzése terén! A Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék jótékony hatását a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége is elismeri, ezért gyógyászati segédeszközként vásárolható meg. Melyek ezek a jótékony hatások?

 

  • Hidrogénben gazdag, tiszta vizet állít elő.
  • A hidrogén kiváló antioxidáns hatása régóta ismert, így segíti a szervezet méregtelenítését.
  • A szervezet méregtelenítését a szabadgyökök semlegesítésével kezdi, nagyon hatásosan.
  • Napi 4-8 pohárnyi hidrogénnel dúsított víz javasolt fogyasztásra, melyet a hidrogénes vízszűrő kancsóból nyerünk. Tárolni nem érdemes, minden nap ajánlott friss vizet készíteni.
  • Fontos, hogy a vízszűrő berendezést csak desztillált vízzel használjuk. Az pedig már kifejezetten ránk van bízva, hogy a desztillációs folyamat előtt mennyire és mivel tisztítjuk, vagy nem a vezetékes ivóvizünket.
Hidrogénesvíz készítő készülék

Lourdes Hidrogénes vízkészítő készülék

A vízszűrő kancsó egy membránt használva választja el a vízben oldott állapotban lévő oxigént a hidrogéntől. Az oxigén egy része elnyelődik a membránon keresztül, másik része elillan, mivel légneművé alakítja a Lourdes Hidrogénes készülék, míg a szükséges hidrogént beépíti az elfogyasztásra váró vízbe.

Írja meg véleményét