A nagy kapacitású víztisztítók lehetővé teszik, hogy az egész család számára elérhető legyen a tisztított víz.

Milyen víztisztítót vegyek?

Milyen víztisztítót vegyek?

Tudunk olyan kedves érdeklődőkről, akik megmaradtak csak az érdeklődés szintjén, hiszen nem mernek belefogni egy víztisztító vásárlásába. Aki nem ezzel foglalkozik nap mint nap, könnyen elveszhet a széles kínálatban és a kapacitást taglaló táblázatokban. Amikor víztisztító készüléket terveznek beszerezni és/vagy weboldalunkon vásárolnának meg, vagy ellátogatnak üzletünkbe, bátran tegyék fel a „milyen víztisztítót vegyek?” kérdést kollégáinknak, mert kérdezni nem szégyen!

 

Milyen víztisztítót vegyek?

Akkor döntjük el végleg, hogy beruházunk egy víztisztító készülékbe, mikor már sokadjára, mint derült égből a csapás nagyon kellemetlen ízvilágot érzünk a csapból kifolyó ivóvizünkön. A legrosszabb esetben még szemmel látható szennyeződések is úszkálhatnak a poharunkban, ami nem feltétlen az elégtelen közüzemi víztisztításból származik, hanem elképzelhető az is, hogy a házunk vezetékes ivóvízhálózata elöregedett, korrodálódott.

 

Hogy elkerüljük az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket, érdemes otthonunkban használható víztisztító készüléket vásárolni. Igen ám, de annyi fajta közül válogathatunk, melyik víztisztító készüléket válasszuk? Mindegyik víztisztító berendezés célja, hogy megszűrje az ivóvizet a szemmel látható és nem látható kémiai és fizikai szennyeződésektől. Ehhez különböző szűrőberendezéseket használnak a készülékek, ezért érdemes már az elején eldönteni, hogy milyen távon szeretnénk tisztított vizet fogyasztani.

 

Asztali víztisztító készülék

Az asztali víztisztító készüléket azoknak ajánljuk, akik csak annyi tiszta vizet szeretnének előállítani, amennyit meg is tudnak inni rövid időn belül. Esetleg kicsi a konyhája, és nem biztos benne, hogy elfér a konyhapult alá egy nagyobb kapacitású víztisztító egység? Ez egy kis kapacitású készülék, kis helyen elfér, hiszen csak a konyhai csapra kell felszerelni. Az asztali víztisztító készülék működési mechanizmusa igen hasonló a víztisztító kancsókéhoz. A csapvizet az aktív szén erejével szűri meg, így nem kerülnek bele a poharunkba például a vírusok, baktériumok, klór, stb.

 

Nagyobb kapacitású víztisztító berendezés

Amennyiben van elég hely a konyhájában a konyhapult alá rakatni egy igazán nagy kapacitású víztisztító berendezést, akkor az RO 102 víztisztító család közül érdemes választani. A nagy kapacitású víztisztítók lehetővé teszik, hogy az egész család számára elérhető legyen a tisztított víz! Sokan kérdezik ilyenkor tőlünk, hogy mosogatni is a tisztított vízzel kell-e. A válaszunk erre az, hogy nem, ha nem akarják. Egy lengőcsap segítségével tudják szabályozni, hogy a tisztított vizet szeretnék-e használni, vagy épp a hagyományos csapvizet.

Az RO 102-A víztisztító (standard) konyhapultba építhető automata rendszer családok részére.

                    RO 102-A víztisztító (standard)

Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy a víztisztító készülékeinkhez vásárolhatnak kiegészítő termékeket, hogy ezzel is támogassák a szervezetüket abban, hogy egészséges ivóvízhez jusson. Az arzénmentesítő patront például bátran használják, amennyiben lakóhelyükön a csapvízben arzén található. Erre jó példa lehet a Duna-Tisza köze, ahol a megengedett mennyiségnél kevesebb arzén található a vezetékes ivóvízben, de megtalálható! Ugyanígy lehetőség van arra is, hogy a tisztított ivóvizet lúgosítsák vagy oxigénnel dúsítsák, esetleg szódavízzé alakítsák át. Ezekhez a kiegészítőket szintén megtalálják a webáruházunk virtuális polcain.

 

Amennyiben egyéb kérdés merült fel, esetleg személyre szabottan szeretne ajánlatot kérni, kérem vegye fel üzletünkkel a kapcsolatot.

Írja meg véleményét