Előnykártya

Magyar vállalkozások összefogtak, hogy közös erővel megpróbálják bemutatni vevőiknek, hogy számukra mennyire fontosak. Megtesznek mindent, hogy  vevőiket maguk mellett tudják tartani, és a multinacionális cégek mellett is talpon tudjanak maradni.
Miért jó ez Önnek?
Először is: nem akciós termékeinkből -5% kedvezményt kaphat, így nálunk mostantól minden akciós! Mert ez a kiélezett harc a vevőkért az Ön javát szolgálja. Ön az, aki a legtöbb hasznot húzhatja ebből. Önnek biztosítanak előnyt, árengedményt, és értesítik, ha Önnek megfelelő termékek vannak nagy árengedménnyel, vagy olyan újdonság kerül a piacra, mely Önt is érdekelheti.Ez az összefogás közös érdeke Önnek, a kiskereskedőknek, és a szolgáltatóknak. Egy igazi nyer-nyer kapcsolat, ahol mindenki jól jár.Ön azért, mert minden előnykártya elfogadóhely saját vevőjeként várja Önt, a vállalkozók azért, mert az Ön és az előnykártya tulajdonosok lojalitása miatt sokkal könnyebb a talpon maradásuk a multinacionális cégek mellett.

Miért legyen Önnek Előnykártyája?

  • minden Előnykártya elfogadó helyen engedménnyel vásárolhat (Nálunk -5%)
  • olcsóbban veheti igénybe a szolgáltatásokat
  • nyerhet a rendszeresen megtartott  sorsolásokon
  • ingyenesen kaphat érdeklődési körének megfelelő ajánlatokat sms-ben vagy e-mail-ben
  • ingyenesen keressük meg Önnek a legolcsóbb megoldásokat ha építkezik, ha hitelt szeretne felvenni, ha vásárolni szeretne

Ne feledje:  Spórolni jó, de nyerni még jobb!

Hogyan juthat Előnykártyához?

Minden Előnykártya elfogadóhelyen vásárláskor INGYENESEN juthat hozzá, ha kitölti a regisztrációs lapot.

Már online is igényelhet ingyenes Előny-nyerőkártyát. Regisztráljon most, és ne csak spóroljon, hanem a rendszeresen megtartott  sorsoláson nyerjen is!

Kártyaigénylés ingyen!

 

Az előnykártya más kedvezményekkel nem összevonható!