Csapvíz vagy tiszta víz?

dr. B. Andrea, Budapest:

„Hallottam egy előadást Darvas Béla professzortól arról, hogy a környezetszennyezés következményeként az „ivó”-vízzel sajnos gyomirtó maradványokat, szúnyogirtó szereket és más mezőgazdasági mérgeket, gyógyszer-bomlástermékeket és további szörnyűségeket is juttatunk a szervezetünkbe, amelyek hatása hosszútávon kiszámíthatatlan, és eléggé félelmetes. Ez adta az utolsó lökést ahhoz, hogy konyhánkba víztisztító berendezést szereltessünk be.

Az első hetekben kamaszokat meghazudtoló pattanásos arccal jártunk-keltünk a világban -ez vitathatatlanul jelezte, hogy a tiszta víz méregtelenítő, tisztító hatása megindult a szervezetünkben.

Orvosként a krónikus betegségben szenvedő hozzám fordulóknak mindig első helyen ajánlom a megfelelő vizet és a teljes értékű táplálkozást, hiszen csak a megfelelően táplált és karbantartott test képes a gyógyulásra. Tudok olyan allergiás betegekről – felnőttről és gyermekről egyaránt -, akiknek az allergiás tünetei néhány hónap után megszűntek a tiszta víz fogyasztása mellett.

 Az elmúlt hónapokban napi 2-3 l tiszta vizet iszunk, lelkesen visszük magunkkal palackokban munkába, kirándulásra is. Utoljára gyermekkoromban ittam ilyen ízű vizet a falusi artézi kútból. Néhány nap után a palackozott ásványvíz sem ízlett, valahogy „nehéznek”, élettelennek tűnt.

Sohasem gondoltam volna, hogy a színtelen, szagtalan víz különböző „formái” ennyire megkülönböztethetők egymástól.

Mindenkinek ajánlom ezt a víztisztító készüléket, akinek fontos saját és családja egészsége.”