Víztisztító berendezés használata otthonunkban

Víztisztító berendezés használata otthonunkban

Az egészséges életmód egyik sarkalatos kérdése, hogy elegendő, és jó minőségű vizet iszunk-e? Napjainkban több módon is jó minőségű vízhez juthatunk, például választhatunk előre csomagolt ásványvizet vagy jobb minőségűvé tehetjük a csapvizet, amikor víztisztító berendezést használunk otthonunkban.

 

Tény, hogy egy 3-4 fős család rengeteget költ egy hónapban ásványvízre, ez az összeg éves szinten mérve nagyjából 100 000 Ft körül mozog. A palackozott ásványvíz az egyik módja annak, ha egészséges és minőségi ivóvízhez szeretnénk juttatni családunkat. De milyen áron?

 

Védjük a környezetünket is!

 

A 21. század egyik nagy kihívása, hogy lecseréljük a műanyag csomagolóanyagokat, így az ásványvizes PET palackokat is egy környezetbarátibb technológiára. Ez természetesen az ásványvízgyártóknak az érdeke, ha nem akarják elveszíteni vásárlóikat. Kínálatunkban azonban van egy tökéletes megoldást arra, hogyan csökkentsük éves szinten a megvásárolt PET palackok mennyiségét. Használjunk víztisztító berendezést otthonunkban, amivel elérhetjük, hogy a vezetékes ivóvizünk jobb minőségű, lágyabb ízű legyen. Mennyivel jobban éreznénk magunkat, azzal a tudattal, hogy mi már tettünk egy lépést, hogy óvjuk a környezetünket, csökkentettük a PET palackok mennyiségét, akár napi-, akár éves szinten nézzük. Sőt. Nem csak a mi magunk, de családunk is részt vesz ebben, akár tudatosan, akár csak felhasználó szinten.

 

Amikor víztisztító berendezést választunk otthonra

 

A víztisztító berendezéssel tehát megóvjuk a környezetünket, mert nem szennyezzük felesleges műanyag származékokkal. Illetve megóvhatjuk egészségünket is, mert a víztisztító berendezéssel kiszűrjük a szerves és szervetlen mikro-részecskéket, melyek nem feltétlenül jelentik az egészségünk kulcsát.   Ha kíváncsiak vagyunk, a vezetékes ivóvíz összetétele megtalálható többek között a Fővárosi Vízművek saját honlapján.

 

A különleges eljárással dolgozó, vízvezetékre szerelhető víztisztítók a fordított ozmózis elvén kiszűrik a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket és a megszűrt, friss vizet engedik át, ami emberi fogyasztásra sokkal alkalmasabb, mint a vezetékes ivóvíz. Nekünk nincs más dolgunk, mint időről-időre kicserélni a szűrőket, amihez kérhetünk szakértői segítséget.

 

Milyen pozitív élettani és gyakorlati hatások várhatók?

 

  • Mindig lesz elegendő mennyiségű szűrt, friss vizünk, akárhányszor nyitjuk ki a csapot.
  • Ökológiai problémák – értsd: vízszennyezés – esetén is lesz állandó minőségi vizünk.
  • Kiváló méregtelenítő.
  • Pozitívan hathat anyagcserénkre.
  • Csecsemőknek is javasolt (nincs szükség kifejezetten babavíz vásárlására, vagy vízforralásra).
  • Ideális a vízzel működő háztartási készülékeink élettartamának növeléséhez (a vízkő csökkenthető!).
  • Javíthatja az ételek ízét, állagát (kevesebb fűszerezés mellett).
  • Az allergiás tünetek enyhíthetőek.

 

Ha az egész családot szeretnénk tiszta, jó minőségű vízhez juttatni, az automata, konyhapultba szerelhető RO 561 J27 víztisztítót ajánlott választani, hiszen ez a készülék víznyomástól és szennyezettségtől függően 8-15 liter/óra teljesítményre képes, így a kicsik és a nagyok egyaránt tiszta vizet tudnak inni a nap bármely órájában.

RO 561-J27

Írja meg véleményét